Een garage in de regio Kampen voor allround autoservice.

Dat is Autoservice Vaandering. Dankzij onze kennis en de aanwezigheid van alle benodigde gereedschappen en apparatuur kunt u bij ons universeel garagebedrijf terecht voor onderhoud, reparatie en APK van alle merken auto’s.

Airco onderhoud / reparatie en reiniging.

Schimmels, kiemen, bacteriën: in vele airco’s reist een muf levend tapijt mee. Conventionele reinigingsmethodes tonen een negatieve invloed op het welzijn van de inzittenden en maken in extreme gevallen zelfs ziek. Wordt tijdens het onderhoud alleen het pollenfilter vervangen dan blijft de omgeving ervan verder besmet en vervuild. Insectenresten en micro organismen die tot in het ventilatie systeem gekomen zijn kunnen met een aparte reiniging worden verwijderd.

APK Keuring

Bent u toe aan de APK keuring? Voor deze officiële autokeuring inspecteren wij uw auto op de vereiste punten. U krijgt van ons een realistisch overzicht van de eventuele reparaties die nodig zijn om uw auto APK goed te keuren. Indien wij tijdens de APK keuring gebreken ontdekken nemen wij direct contact met u op en geven eventuele reparatie- en adviespunten aan. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.

Aluminium velgen richten

Wij kunnen uw kromme velg(en) weer tip top in orde maken met onze richtmachine. De kosten voor velgen richten bedragen 60,- per los aangeleverde velg, 4 losse velgen tegelijk 200,-. Ook mag u een compleet wiel of de hele auto brengen zodat we de band demonteren en na het richten weer monteren en balanceren.
Normaal gesproken is het de ene dag brengen de volgende dag weer klaar, heeft u andere wensen dan overleggen we van te voren wat mogelijk is. Is de band kapot of versleten kunnen we u tegen gunstige prijzen nieuwe banden leveren. Wilt u de beschadigde velgen opnieuw laten poeder coaten dan kunnen we dat voor u verzorgen. ( Uitgezonderd van Chinese imitatie velgen richten we alles tot 22 inch.)

Reinigen van inlaat / uitlaat kleppen

De granulaat kleppenreiniger zorgt ervoor dat demonteren van de cilinderkop niet nodig is, wat een 50% snellere service oplevert en de klant tot wel 2.000,- euro kan besparen. Hoe dat werkt?

Wij reinigen vervuilde kleppen met granulaat met specifieke korreling en geometrie. Dat wordt gebruikt om verontreinigingen van de kleppen en uit de kanalen te stralen. Vervolgens worden de verontreinigingen weg gezogen. In combinatie met een neutralisatieoplossing blijven er geen resten achter. Dit voorkomt mogelijke beschadigingen ten gevolge van restanten welke in de verbrandingskamer terecht kunnen komen.

Waarom kiezen voor onderhoud en reparatie bij Autoservice Vaandering?

  • korte doorlooptijden
  • Snelle service
  • Duidelijke prijzen
  • Geen verrassingen achteraf
  • En niet te vergeten, de koffie staat klaar terwijl u wacht